Välkommen till en marin företagsmässa

– inspiration och affärsmöjligheter med havet som utgångspunkt
Tjärnö Marina Laboratorium den 25 oktober klockan 9.00-16.00

Vill du veta mer om forskningen och övrig verksamhet som pågår på Tjärnö? Vill Du få idéer och hitta nya koncept, träffa forskare och andra företagare, eller skapa produkter med utgångspunkt i marin forskning? Då ska du inte missa den marina företagsmässan på Tjärnö!

För tredje gången bjuder Tjärnö marina laboratorium vid Göteborgs Universitet in Dig som är företagare eller entreprenör till en inspirerande heldag! Du kommer få möjlighet att diskutera nya affärsmöjligheter och botanisera i marin spetskunskap med några av landets mest framstående marina forskare.

På agendan:
Temainriktningar i år är bland annat möjligheter med marin bioteknik inom medicin och hälsa samt naturturism.
Dessutom har vi med oss ett antal företag inom ostronnäringen samt en världsmästare i ostronöppning som bjuder på delikatesser.
På eftermiddagen är det utställning och rundvandring till stationer där Du får vara kreativ tillsammans med forskare och andra företagare och dagen avslutas med marint mingel.
Du som företagare har möjlighet att anmäla dig som utställare och/eller hålla ett kort föredrag.
Vi välkomnar både svenska och norska företag att anmäla sig och deltaga.

Vi bjuder på lunch.

Mötesplats med mersmak, i foajén kommer det finnas utställare. Gör ett besök och ta del av olika marina möjligheter från hela norra Bohuslän.

Anmälan senast 16 oktober

Välkommna!