Workshop del 2 – Vi bygger en varumärkesplattform

Fredagen den 18 september 2020, klockan 09:00-11:00

Den 9 oktober är det dags för workshop i varumärke och marknadsföring del 2. Workshopen är digital och vi startar klockan 09:00 och håller på till cirka 11:00, med tid för pauser inkluderat.

Under denna andra del kommer vi lära oss hur man bygger en varumärkesplattform, hur man skyddar sitt varumärke och hur man kan arbeta med omvärldsbevakning.

I första hand ser vi att kursen riktar sig till företag inom marina råvaror och produkter, såsom ostron och alger eftersom projektet har fokus på dessa. Andra marina företag är självklart också välkomna.

Anmäl dig via knappen till höger senast den 6/10. En länk för att ansluta kommer skickas till din mail dagen innan.

 

Allmän information:

Under hösten erbjuder Marint Gränsforum Skagerrak en serie workshops i marknadsföring till våra marina företag. RISE Research Institutes Sweden med en lång och dokumenterad erfarenhet står för upplägget och genomförande av utbildningarna. Utbildningstillfällenas innehåll kompletteras även utifrån de svar vi fick i den enkätundersökning vi genomförde under försommaren.

Serien består av tre tillfällen med följande innehåll:

Workshop 1 – Varför varumärke, vem är min kund? (18/9-2020)
Workshop 2 – Vi bygger en varumärkesplattform (9/10-2020)
Workshop 3 – Kommunikationsplattform/plan (6/11-2020)

Det går bra att deltaga vid enstaka workshops men vi hoppas såklart att Du gör oss sällskap på samtliga. Deltagande är kostnadsfritt och samtliga workshops genomförs digitalt.

 

Martin Hesselgren, Rise Research Institutes Sweden

Samtliga workshops genomförs av Martin Hesselgren från RISE Reasearch Institutes Sweden. Martin har en bakgrund som Civilekonom med inriktning marknadsföring och marknadsanalys. Han har ca 15 års erfarenhet från Livsmedelsindustrin och har arbetat i ledande roller inom sälj/marknad/sortimentsutveckling och vill gärna dela med sig av sina erfarenheter . Hans nuvarande roll är Innovations och Företagsutvecklare på RISE (avdelningen Jordbruk och Livsmedel).

 

Kontakt - SHDC

Kontaktuppgifter:

Ingela Skärström | +46 705 81 5723 | ingela@svinesundskommitten.com

Bjørn Horten | +47 905 99 496 | bjornhor@viken.no

Martin Hesselgren | +46 761 08 2548 | martin.hesselgren@ri.se