Vill du lära dig hur du bygger ett varumärke som särskiljer sig och hur du hittar dina kunder? Välkommen att deltaga i vår serie av workshops i marknadsföring som leds av Martin Hesselgren på RISE Reaserch Institutes Sweden!

Under hösten erbjuder Marint Gränsforum Skagerrak en serie workshops i marknadsföring till våra marina företag. RISE Research Institutes Sweden med en lång och dokumenterad erfarenhet står för upplägget och genomförande av utbildningarna. Utbildningstillfällenas innehåll kompletteras även utifrån de svar vi fick i den enkätundersökning vi genomförde under försommaren.

Serien består av tre tillfällen med följande innehåll:

  • Workshop 1 – Varför varumärke, vem är min kund? (18/9-2020)
  • Workshop 2 – Vi bygger en varumärkesplattform (9/10-2020)
  • Workshop 3 – Kommunikationsplattform/plan (6/11-2020)

modell_marknadsföring_med_rise

Det går bra att deltaga vid enstaka workshops men vi hoppas såklart att Du gör oss sällskap på samtliga. Deltagande är kostnadsfritt och samtliga workshops genomförs digitalt. Anmälan till första tillfället är nu öppet.

Workshop del 1: Varför varumärke, vem är min kund?

Fredagen den 18 september 2020, klockan 09:00-11:00

Redan den 18 september är det dags för workshop del 1 om varumärke och kundanalys. Vi startar klockan 09:00 och håller på till cirka 11:00, med tid för pauser inkluderat.

För att deltaga vid detta första tillfälle, anmäl dig via formuläret till höger senast den 11/9. En länk för att ansluta kommer skickas till din mail dagen innan.

Martin Hesselgren, Rise Research Institutes Sweden

Samtliga workshops genomförs av Martin Hesselgren från RISE Reasearch Institutes Sweden. Martin har en bakgrund som Civilekonom med inriktning marknadsföring och marknadsanalys. Han har ca 15 års erfarenhet från Livsmedelsindustrin och har arbetat i ledande roller inom sälj/marknad/sortimentsutveckling och vill gärna dela med sig av sina erfarenheter . Hans nuvarande roll är Innovations och Företagsutvecklare på RISE (avdelningen Jordbruk och Livsmedel).

 

Kontaktuppgifter:

Ingela Skärström | +46 705 81 5723 | ingela@svinesundskommitten.com

Bjørn Horten | +47 905 99 496 | bjornhor@viken.no 

Martin Hesselgren | +46 761 08 2548 | martin.hesselgren@ri.se

Kontakt - SHDCMGFS_Logos_2020_vit_bakgrund_