Affärer i Norge – Vad gäller för svenska företag i Norge och vilka stöd finns?

Torsdag 15 april kl. 08:45-11:30 på Zoom

Skickar du varor, verktyg eller personal eller funderar du på att etablera företag i Norge? Missa då inte vårt webinarie den 15 april. Då får du träffa gränsexperter som kommer reda ut vad du ska tänka på när man gör affärer med Norge.

Norge är en viktig handelspartner för Sverige. Under 2020 blev det tydligt att det finns en riksgräns mellan våra länder. Just därför behöver du ta reda på vad som faktiskt gäller om du vill göra affärer eller etablera ditt företag i Norge. Nu har du chansen att träffa aktörerna som kan ge dig stöd på vägen. Vi samlar några av de främsta experterna som delar med sig av sina kunskaper kring export av produkter och tjänster samt etablering. Med hjälp av pedagogiska exempel visas vilka regler som gäller och vilka möjligheter du har.

Torsdagen den 15 april är du välkommen till webinaret Affärer i Norge arrangerat av Svinesundskommittén i samarbete med Grensetjänsten Norge-Sverige, Norsk-Svenska Handelskammaren i Göteborg och Exportcenter Västra Götaland tillsammans med gränsexperter. Webinaret riktar sig främst till dig som är företagare och redan gör, eller planerar för, affärer med Norge. Våra experter ger vägledning så du kan undvika krångel och misstag när du exempelvis skickar varor eller personal till Norge eller funderar på att etablera företag i vårt grannland. Du får naturligtvis alla möjligheter att ställa dina frågor till experterna, både i chatten och via mingel i mindre grupper. Webinariet gör vi genom tjänsten Zoom.

Läs programmet

Läs inbjudan