Cookie- og integritetspolicy

Introduksjon
Når du besøker vår hjemmeside samles det inn opplysninger om deg. Disse brukes til å tilpasse og forbedre vårt innhold og for at vi kan føre statistikk over besøk på vår hjemmeside. Hvis du ikke ønsker at det samles inn opplysninger bør du slette dine cookies og unngå videre bruk av denne websiden. Nedenfor har vi utdypet hvilken informasjon som samle sinn, dens formål og hvilke tredjeparter som har adgang til den.

Cookies
Websiden anvender «cookies», som er en tekstfil som lagres på din data, mobil el. med det formål å samle inn informasjon om din bruk av websiden, slik som hvilke undersider som besøkes og hvor mye tid som brukes på hver side, geografisk plassering, nettleserinnstillinger og IP-adresser, nettlesertype, operativsystem, type Internettleverandør (ISP), dato og tid for besøk, navigasjonsdata, huske innstillinger, utføre statistikk. Cookies kan ikke inneholde skadelig kode som f.eks. virus. Det er mulig å slette eller blokker cookies.

Websiden inneholder cookies fra en tredjeparte som i varierende omfang kan omfatte:
Google Analytics
Bozzanova

Personopplysninger

Generelt
Personopplysninger er all slags informasjon som i et eller annet omfang kan henføres til deg. Når du benytter vår webside samler vi inn og behandler en rekke slike informasjoner. Dette skjer f.eks ved alminnelig bruk av siden, ved påmelding til nyhetsbrev og arrangementer og nedlasting av filer. I tillegg vil vi lagre opplysningene du legger igjen når du melder deg på og deltar på et av våre arrangementer. Sensitive opplysninger som f.eks allergier og spesialkost vil bli slettet etter endt arrangement.

Periode for oppbevaring
Da vi jobber med finansiering av Interreg Sverige Norge er vi pålagt å følge deres regler for oppbevaring av informasjon etter endt prosjekt. Deres regler sier at vi ”ska spara handlingar om ert projekt upp till 7 år vilket stämmer med nationella lagar om arkivering. Detta är något nytt för Strukturfondsprogrammet 2014-2020. I Norge er regelen at dokumentasjonen skal finnes tilgjengelig i 5 år etter endt prosjekt». Mer informasjon om dette finnes på Interreg Sverige Norges hjemmeside her.

Sikkerhet
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mot at dine opplysninger hendelig eller ulovlig blir slettet, offentliggjort, mistet, forringet eller kommer til uvedkommenes kjennskap, misbrukes eller i øvrig behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Opplysningene brukes til å identifisere hva våre besøkende bruker vår webside til.
I tillegg bruker vi opplysningene til å optimere våre servicer og innhold.
Informasjonen som legges igjen i forbindelse med arrangementer, vil kun bli brukt til deltagerlister og i forbindelse med statistikk til Inrerreg Sverige Norge.

Periode for oppbevaring
Opplysningene oppbevares i det tidsrom som er tillatt i henhold til lovgivningen og vi sletter dem når de ikke lengere er nødvendige. Perioden avhenger av karakteren av opplysningen og bakgrunnen for oppbevaring.

Videregivelse af oplysninger
Opplysningene anvendes til sidestatistikk. Vi benytter i tillegg to tredjeparter til oppbevaring og behandling av data. Disse behandler utelukkende opplysninger på våre vegne og får ikke anvende dem til egne formål. Videregivelse av personopplysninger som navn og e-mail m.m. vil kun skje hvis du gir samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i land som kan gi dine opplysninger en tilstrekkelig beskyttelse.

Innsikt og klager
Du har rett til å få opplyst hvilke personopplysninger vi har om deg. Du kan dessuten til enhver tid gjøre innsigelser mot at opplysningene anvendes. Du kan også tilbakekalle ditt samtykke til at vi behandler informasjon om deg. Hvis den informasjon vi har om deg er feil, har du rett til å få denne endret eller slettet. Henvendelser angående dette kan rettes til info@svinesundskommitten.com. Hvis du vil klage på vår behandling av dine personopplysninger, kan du kontakte Datatilsynet i Norge eller Datainspektionen i Sverige.

Utgiver
Websiden eies og publiseres av:
Svinesundskommittén
Norra Bergsgatan 23
452 80 Strömstad
Telefon: +46 (0)706 48 60 79
Email: info@svinesundskommitten.com