PRESSINVITASJON

Workshop skal vise veien videre for reiselivet i grenseregionen

Torsdag 31. mars møtes om lag 40 svenske og norske representanter fra reiselivet, reiselivsorganisasjoner og kommuner og andre offentlige aktører i en felles workshop for å jobbe med reiselivets utvikling. Sammen skal aktørene peke ut retningen videre for reiselivet i grenseregionen.

Svinesundskommittén gjennomfører sammen med Visit Østfold en forprosjekt om fremtidens reiseliv i grenseregionen. Mulighetsstudien har tatt utgangspunkt i begrepene bærekraft og digitalisering.
Vi ser et felles behov for å utnytte digitaliseringens muligheter bedre for å kunne utvikle grenseregionens reiseliv med innovative og bærekraftige produkter og metoder. Sammen kan vi bygge en mer attraktiv grenseregion, sier Linda Engsmyr, leder av Svinesundskommittén.

Arbeidet bygger på resultatene fra tidligere arbeid hvor det er etablert et grenseoverskridende samarbeid mellom reiselivsorganisasjoner og reiselivet.
Vårt arbeid har resultert i nye samarbeid, produkter og bedrifter. Pandemien og den stengte grensen har vært ødeleggende for reiselivet i grenseregionen, men nå er det muligheter for å fortsette den felles utviklingen av reiselivet. Torsdagens workshop vil danne grunnlaget for hvordan veien videre ser ut, sier Louise Robertsson, prosessleder i Svinesundskommittén.

Mulighetsstudien er finansiert av Interreg Sverige-Norge, Svinesundskommittén og Visit Østfold.

Velkommen til å besøke torsdagens workshop.
Tid: Torsdag 31. mars kl 9.30 – 15.00
Sted: Scandic Laholmen i Strömstad

Ta kontakt med
Linda Engsmyr, leder Svinesundskommittén | +47 40 01 14 88
Louise Robertsson, Prosessleder, Svinesundskommittén | +46 70 614 74 54

PRESSINBJUDAN (SVENSK) PRESSINVITASJON (norsk)