Tisdag 27 november • Scandic Laholmen i Strömstad

Det har blivit allt viktigare för företag att synas i sociala medier och därför bjuder vi nu in till en grundläggande kurs i Facebook och Instagram. Projektet Maritim utveckling i Bohuslän anordnar tillsammans med projektet Gränsen som attraktion, som drivs av Svinesundskommittén och Visit Østfold, en workshop om sociala medier med grafisk / digital designer Eva Pettersen på BYRO. Eva Pettersen driver reklamebyrået BYRO med base i Fredrikstad.

Hun har lang erfaring med sosiale medier, spesielt Facebook og Instagram. Hun bruker disse verktøyene både i sin egen bedrift og for sine kunder og hun anses for å være en ekspert innen disse systemene. Vi er veldig glade for at hun vil hjelpe oss med å få mer kunnskap innen dette området som er utrolig viktig for dagens bedriftsledere.

Du kan anmälda dig till både för- och eftermiddagen. Delen om Facebook har tidigare genomförts i projektet ”Gränsen som attraktion” i november 2017, februari 2018 och mars 2018. Nivån är grundläggande men är givande även för de som använder dessa medier idag.